COAST HODELYKT HZ025 ATEX 250 LUMEN ZONE 0

COAST HODELYKT HZ025 ATEX 250 LUMEN

ZONE 0

Varenr: 100027564
650,- eks. mva.
812,- ink. mva.
866,-Ordinær pris
-+
Bestillingsvare (13 dager)
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

HZ025 er ATEX (ATmosphére ÉXplosive) godkjent, noe som betyr at den oppfyller kravene i farlige områder. HZ025 er også IP64 -godkjent, noe som gjør den beskyttet mot støvinntrengning og vannspray fra alle retninger. Hodelykten er klasse 1 Div. 1 sertifisert slik at den kan brukes i et miljø der det er brannfarlige gasser, damper eller væsker.

Lampen har 2 forskjellige stroppealternativer. En reflekterende stoffrem og en silikonrem, som begge kan monteres på en arbeidshjelm. Den øvre stroppen er avtagbar, og en nøkkel til batterirommet er montert på den. For å få tilgang til batteriene, bruk nøkkelen som er satt inn i skruen og vri mot klokken for å få tilgang til batteriholderen. Aldri bytt batterier så lenge du befinner deg i et farlig miljø.

På grunn av de mange klassifikasjonene og den høye lysevnen (opptil 205 Lumen), er HZ025 en ekstremt egnet hodelykt i mange krevende situasjoner, der det er godt å ha begge hender fri, og samtidig trenger et super sterkt lys.

HZ025 er testet og standardisert i henhold til ANSI / FL1 -standarden.

Funksjoner:
    Dobbel farge (rød / hvit)
    Utility Beam
    Antireflekterende stråle
    HAV
    Høy lav
    Få øye på
    Vippbart hode
    IPX4 godkjent
    2 knapper for alle funksjoner

Pakken inneholder:
    1 x HZ025 hodelykt
    3 x AA -batterier 

Med COASTs egen forpliktelse til den høyeste kvalitetsstandarden, er HZ025 en LED -lommelykt som er beskyttet mot fall, er vind- og værbestandig og dens LED er nesten umulig å skade.
Lampen er testet og standardisert i henhold til ANSI FL1 -standarden.

Teknisk info