COAST LOMMELYKT XP18R 3650 LUMEN OPPLADBAR IP54

COAST LOMMELYKT XP18R 3650 LUMEN

OPPLADBAR IP54

Varenr: 100033544
Alt. varenr: 60007203
1 775,- eks. mva.
2 219,- ink. mva.
2 367,-Ordinær pris
-+
2 På lager
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

COAST XP18R
Vær forberedt på enhver situasjon. Denne COAST XP18R-lommelykten leverer best i lystest og fire-modus, multi-beam alternativet drevet av et COAST ZITHION-Xä oppladbart batteri. Denne lommelykten har en strømindikator i sanntid og patentert lysbildefokusert optisk teknologi som gir "flomlys", som er et stort lys og "spotlight", som er sterkt lys med glidende overganger mellom de to funksjonene.

Produktoversikt
Overvinn mørket med ren kraft. Denne COAST XP18R er oppladbart og et OPLADBART DUAL POWER-produkt som gjør det enkelt for brukeren og sparer COASTs oppladbare ZITHION-X ™ strømkilde, men kan også fungere med 6 X AA alkaliske batterier (selges separat) slik at du aldri er uten lys. Fjern det oppladbare batteriet for å koble til eller lade batteriet som fortsatt er inne takket være den integrerte ProTek ladeporten og batteriladningsindikatoren. XP18R -lommelykten inkluderer ikke bare middels, høy og lav effekt, men også COASTs signatur Turbo Mode for optimalt lys i mørket.

Testens klareste lys, denne værbestandige og støvavvisende lommelykten er laget av rustfritt stål og aluminium, som ligger godt i hånden og kan betjenes med én hånd. Teksturhåndtak for et solid grep og økt komfort.

Med lysbildefokusert patentert optikk har du muligheten til å forme stråleforming på fingertuppene, samt muligheten til å bruke frontlyset Beam Lock til å stille lysstrålen nøyaktig slik du vil.

Teknisk info